Ambulant

Begeleiding ontvangen vanuit Victory op afstand

Heb jij jouw eigen huis in de omgeving en zou je het fijn vinden om begeleiding op afstand te ontvangen, dan kan dit.

Het is belangrijk dat je hier een indicatie voor hebt.

Vanuit Victory kijken we samen met ’s Heeren Loo naar jouw begeleidingsvraag en beoordelen we of wij jou hierin kunnen ondersteunen.

We pakken dit zorgvuldig aan omdat Victory er voor staat dat onze zorg en begeleiding daadwerkelijk helpend en ondersteunend zijn met een gewenst resultaat.

Als de situatie zo is dat we tot de gezamenlijke conclusie komen dat Victory jou kan helpen dan doen wij dit op allerlei gebieden. Denk hierbij aan hele praktische zaken zoals jouw huishouden en administratie. Maar ook dingen die betrekking hebben op jou planningen, sociale contacten en medische zaken.

Vanuit Victory houden we ervan op jou zoveel mogelijk op te zoeken binnen de uren die jij geïndiceerd hebt gekregen. Hier zullen we afspraken over maken.

Samen met ’s Heeren Loo hebben we ook de mogelijkheid om jou vanaf afstand begeleiding te bieden door middel van beeldbellen op een verantwoorde manier.

Ook binnen deze vorm van begeleiding zoeken we graag met jou naar de mogelijkheden en kansen om het beste in jou naar boven te krijgen en jou waar mogelijk zoveel mogelijk in jouw eigen kracht te zetten.