Wonen bij Victory

Victory is een veilige woonomgeving voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 15 tot en met 50 jaar die 24-uur zorg en begeleiding nodig hebben vanwege een verstandelijke beperking, een psychische aandoening en/of een diagnose binnen het autistisch spectrum.

Kleinschalig wooninitiatief

Op de woonboerderij van Victory is plaats voor maximaal 7 bewoners. Als je op onze boerderij woont, leef je dus met meer mensen samen, maar er is ook voor iedereen voldoende privacy en rust. Zo heeft elke bewoner een eigen appartement met toilet en douchegelegenheid.
We vinden het heel belangrijk dat iedereen zich echt thuis voelt op Victory. Met elkaar zorgen we voor een vertrouwde, gezellige en relaxte sfeer voor iedereen.

Indicatie

Om op Victory te kunnen wonen, is het noodzakelijk dat er vanuit de zorgvraag een indicatie is. Wij bieden zorg en begeleiding aan mensen met een woonindicatie vanuit de WLZ of vanuit de jeugdwet.
Victory levert zorg in samenwerking met- en vanuit onderaannemerschap met ’s Heeren Loo.
Samen met jouw verwijzer ben jij zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van een indicatie.
Victory en ’s Heeren Loo helpen jou hier graag bij.
Dagbesteding

Victory biedt zelf geen dagbesteding aan de bewoners.
In overleg met elke individuele bewoner wordt bekeken welke locatie en activiteit voor de dagbesteding het beste bij hem of haar past, afhankelijk van zijn of haar wensen en mogelijkheden.
Victory heeft in de wijde omgeving een groot netwerk van dagbestedingen waar we een fijne samenwerking mee hebben.
Soms kan de situatie zo zijn dat een bewoner hiervoor vervoer nodig heeft. Victory en ’s Heeren Loo helpen jou graag met het aanvragen en uitwerken hiervan.